Your image
SMELL, FOOD & TACTILITY LAB

In het SMELL, FOOD & TACTILITY LAB leer je kunst maken met de nabije zintuigen geur-, smaak- en tastzin. Daarnaast leer je ook eigen concepten te gebruiken om nieuw innovatieve werken te realiseren.   

Je leert geuren distilleren uit planten en andere materialen, je eigen geurcomposities en context -en conceptparfums maken en dit toe te passen in beeldende werken. Je werkt rond tastobjecten en leert het tactiele als concept van het werk ontdekken. Je gaat in onze keuken aan de slag met voeding en creëert eigenzinnige kunstdiners zonder de kennis van een kok te zijn. Daarnaast leer je in cross-overs context- en conceptueel te denken en dit projectmatig uit te werken. 

Your image
VIDEO & NEW MEDIA LAB

In het VIDEO & NEW MEDIA LAB leer je met videotechnieken en nieuwe media aan de slag te gaan. Van digitale kunst, 3D-Printing tot video - & interactieve geluidsinstallaties. Alles is mogelijk zolang het een uitdaging voor je blijft. 


DIGIMAD
 
Een samenwerking tussen Open Lab studenten, studenten van Interactieve Vormgeving en van PXL Digital (A.I., robotica, big data) om zo tot bijzondere kunstwerken te komen!           

Your image
PERFORMANCE LAB

In PERFORMANCE LAB leer je eigen grenzen verleggen. Je maakt kennis met verschillende soorten van performances en happenings. Je wordt uitgedaagd om het begrip performance vanuit verschillende standpunten te bekijken, jezelf te overtreffen, maar evengoed anderen aan te zetten om interactief deel te nemen. 

PERFORMANCE ART IS HOT! 
Er is tot heden nog nooit zoveel vraag geweest naar performance kunst als de laatste jaren en we zien een grote groei naar meer! Leer jezelf uit te dagen om out of the box te denken. Durf vernieuwend zijn en tast de grenzen van je eigen kunnen en verbaas anderen van je creativiteit!